tonkin liu
architecture landscape sculpture

news

Oval Court wins £1m Mayfair club competition

oval_court_lansdowne_club_house_tonkin_liu_mayfair.jpg

Tonkin Liu have won a £1m competition to design a new courtyard for the prestigious Lansdowne House in Mayfair, London.

The competition, which was run by consultant Khaa, set out to deliver a new flexible space within the historic club complex featuring a ‘light airy environment’ for its users.

Chosen ahead of submissions from De Matos Ryan, Mary Duggan Architects, AY Architects, Jestico + Whiles, and Jan-Paul Coelingh, our scheme is planned to start in January next year. Named Oval Court, it will deliver a light and delicate perforated canopy at the heart of the Robert Adam-designed building nestled in the southwestern corner of Berkeley Square. 

We are delighted and honoured to have been selected by Lansdowne House to deliver this ambitious project, and look forward with anticipation to deliver a project of beauty and permanence for this important landmark building in London.

Tonkin Liu